Paper Solutions

speos staat garant voor een hoog recyclagepercentage, een duurzaam beheer en een efficiënt productie- en distributieproces van uw papieren documenten.

Productie

Bij speos profiteert u van een hightech infrastructuur om al uw facturen, rekeninguittreksels, betalingsherinneringen, loonbrieven enz. te printen en onder omslag te steken. Ons machinepark bestaat zowel uit losblad- als uit continue printers, zwart-wit- en full colour printers. En onze omslagvulmachines maken gebruik van ‘closed loop’ om alle stappen in het proces nauwkeurig op te volgen. Kwaliteit gegarandeerd!

Distributie & retour

Bij speos kunt u rekenen op een ervaren team van specialisten die uw portkosten optimaliseren. Hoe? Door het voordeligste omslagformaat te gebruiken, de juiste hoeveelheid per zending te bepalen en de levering te coördineren met verschillende postdiensten. En voor uw internationale zendingen profiteert u van ons uitgebreid netwerk buitenlandse postoperatoren en onze nauwe samenwerking met Landmark Global.

Daarnaast biedt speos u een volledig geautomatiseerde retourbehandeling. We verzamelen uw onbestelde zendingen, scannen ze en voegen de reden van niet-bestelling toe aan een bestand dat wordt uitgewisseld met uw IT-systeem.

Volledige controle

speos voert systematisch controles uit op al het inkomend en uitgaand materiaal. Bovendien zorgen we voor het voorraadbeheer en de inkoop van papier en omslagen. Zo kunnen we telkens opnieuw kwaliteit én besparingen garanderen.

Uw voordelen

  • Geoptimaliseerde postzegelkosten
  • Grote productiecapaciteit en de nieuwste printtechnologie
  • Geen investering, enkel operationele kosten
  • Volledige kwaliteitscontrole
  • Gegarandeerde deadlines

Paper Solutions

Geïnteresseerd ? Neem contact op.

Overname bedrijfsprocessen

speos is gespecialiseerd in het overnemen van print-shop of end-to-end processen, van bestelling tot fysieke levering. Ons ervaren team analyseert uw situatie en gaat aan de slag om uw processen te optimaliseren en uw kosten te verlagen.

Wij doen dit al met succes! Bv. voor overheidsinstanties die ons de bestelling, productie en verzending van kentekenplaten met hun kentekenbewijs toevertrouwen. Voor een andere Belgische overheidsinstelling beheren we bestellingen van gepersonaliseerde zorgcertificaten voor zorgverleners.

Uw voordelen

  • Lagere prijzen dankzij een “shared service center”
  • Geen verborgen kosten
  • De nieuwste technologieën
  • Gegarandeerde veiligheid en compliance