Over Ons

speos is uw specialist in elektronische en papieren documenten. Wij beheren alle aspecten van uw uitgaande documentenstroom, zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness. Van de creatie van uw documenten tot de multichannel distributie.

Al onze oplossingen bevatten state-of-the-art functionaliteiten voor een naadloze integratie in de toonaangevende e-platforms. Onze missie? Uw bedrijfsprocessen optimaliseren, uw gegevens beveiligen, uw kosten verlagen, uw klantenservice verbeteren en betalingen versnellen. Kortom, uw communicatie een echte toegevoegde waarde geven. En dat alles met een strakke kostenbeheersing en een futureproof service.

Groei & evolutie

1985

oprichting van speos

1985
1995

digital solutions

1995
2001

integratie in de bpost-groep

2001
2005

geïndustrialiseerde back-upsite

2005
2009

full colour productie

2009
2013

tweede productiesite in Fleurus

2013
2015

multichannel easy2mail-oplossing

2015
2017

betaaloplossingen in documenten

2017
2019

responsive digital solutions

2019

Capaciteit en continuïteit

Als partner van de grootste leverancier van papieren en elektronische transactiedocumenten profiteert u uiteraard van schaalvoordelen en lagere kosten. speos beschikt over het grootste machinepark van België, dat uitgerust is met de nieuwste technologieën voor uw documentbeheer, waaronder ook hoogvolume full colour print. En dankzij onze twee volledig operationele productiesites in Anderlecht en Fleurus is de continuïteit van onze diensten in alle omstandigheden verzekerd.

Digitale multichannel ervaring

Eén gebruiksvriendelijk, volledig geautomatiseerd platform voor een responsive beheer van uw documenten. Dankzij een ongelimiteerd aantal kanalen biedt u uw klanten de flexibiliteit om hun documenten te ontvangen op de manier die zij verkiezen. Elke verzending is online traceerbaar en het systeem is naadloos te integreren in de toonaangevende e-platforms.

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwelijkheid

speos hecht het grootste belang aan kwaliteit (ISO 9001-gecertificeerd), databeveiliging (ISO 27001) en milieuzorg (ISO 14001). Alle materialen die we gebruiken tijdens het productieproces zijn afkomstig uit duurzaam bosbeheer en helpen uw footprint te verkleinen. Dat productieproces is trouwens 100% gegarandeerd dankzij onze machine-onafhankelijke closed loop.

Expertise

speos streeft naar een duurzaam en rendabel partnerschap met zijn klanten. Gericht op de lange termijn en met een focus op operationele verbeteringen en kostenbesparende initiatieven. We ondersteunen u bij uw online klantenstrategie en delen onze strategische roadmap voor producten en diensten met u.