Staatssecretaris Trachte ontmoet speos innovation team tijdens bezoek aan BeCentral

Op 20 januari bracht Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest belast met Economische Transitie en Wetenschapelijk Onderzoek Barbara Trachte een bezoek aan de digitale campus BeCentral. Ze ontmoette er het speos innovation team. Het werd een interessant gesprek over de kruisbestuiving en de synergieën tussen traditionele bedrijven en start-ups onder éénzelfde dak. 

Het speos innovation team ontwikkelt digitale oplossingen voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren en vereenvoudigen. Het team telt 5 medewerkers en is een uitbreiding van de kernactiviteiten van speos, dat 20 jaar ervaring heeft in de verwerking en verzending van uitgaande documentenstromen, zowel via digitale als via postale weg. Het team houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen van oplossingen in identiteitsbeheer, betaalfaciliteiten, eindgebruikersbeheer en inbound documentverwerking.

Be Central, een digitale hub in hartje Brussel

BeCentral is een digitale campus gelegen in het Centraal-Station van Brussel. De werkplek werd opgericht door meer dan 60 ondernemers en dient als plaats om nieuwe technologieën te begrijpen, start-ups te laten groeien om zo een impact te hebben op de samenleving. De missie van Becentral is om iedereen te betrekken in de digitale revolutie.

Neem contact met ons op

Op zoek naar digitale oplossingen om je bedrijfsprocessen te vereenvoudigen? Het team van speos innovation helpt je graag verder. Klik hier en neem contact op.