Speos stelt easy2mail voor op studiedag Belgische gerechtsdeurwaarders

Afgelopen vrijdag kwam speos spreken op de studiedag van Rombaut Digital, IT softwareprovider voor gerechtsdeurwaarders. Het publiek kon kennis maken met de voordelen van het document outsourcingplatform easy2mail. Onder het motto Doing Business should be easy  kregen de gerechtsdeurwaarders belangrijke handvaten toegereikt om hun administratieve last te verminderen, hun klantencommunicatie te optimaliseren en zo kosten te besparen. 

 

Administratieve rompslomp

Veel gerechtsdeurwaarders herkennen dit ongetwijfeld wel: het printen en verzenden van alle legale documenten gebeurt door een administratief bediende in-house. We hoeven je niet te vertellen dat deze klus bijzonder tijdrovend en kostelijk is. Door de uitgaande documentenstroom zelf intern te beheren is de kans dat sommige documenten foutief verzonden worden groter dan wanneer dit automatisch outgesourced wordt. Bovendien is de correcte aflevering en archivering van deze belangrijke documenten met vaak gevoelige informatie geen sinecure. De schijfruimte op lokale servers blijft beperkt.

easy2mail biedt soelaas

Om de administratieve last van Belgische ondernemers te verlichten, riep speos het online multichannel documentplatform easy2mail in het leven. Dankzij het platform hoef je je uitgaande documentenstroom niet meer manueel te beheren. Je uitgaande klantencommunicatie verloopt volledig automatisch.  Bovendien belist je klant om zijn documenten te ontvangen via zijn voorkeurskanaal: print, e-mail, e-box, mobiele apps en platformen. Kortom: iedereen tevreden!

 

Ontdek het zelf

Klik hier om meer te lezen over easy2mail.

Benieuwd naar wat easy2mail kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak hier een vrijblijvende afspraak.