speos tekent samenwerkingsovereenkomst met het wereldwijde e-businessnetwerk Pagero

speos gaat een partnerschap aan met Pagero, een op de cloud gebaseerd netwerk dat onafhankelijk is van ERP-systemen en is ontworpen om naadloos bedrijfsdocumenten te communiceren binnen de purchase-to-pay, order-to-cash- en transportbeheerprocessen.

Als onderdeel van het partnerschap, speos zal de diensten van Pagero binnen België promoten, implementeren en ondersteunen.

“We zien een duidelijke trend dat de EU-regelgeving aan kracht wint in België, en binnen enkele maanden is de e-procurement richtlijn EU / 2014/55 een belangrijk punt geworden op de agenda, zowel binnen de publieke als private sector, “zegt Fredrik Rosenqvist, VP Partner & Alliances, Pagero Group. “Deze samenwerking is een belangrijke stap voor ons om een ​​sterke positie op de Belgische markt te veroveren en we verheugen ons erop ons netwerk in België samen met speos verder te bouwen.”

“Door samen te werken met Pagero, reageert speos op de marktvraag om het kopen te verbeteren en verkoopinspanningen met behulp van elektronische gegevensuitwisseling en procesautomatisering. Pagero’s platform Pagero Online verbindt ons met de Vlaamse overheid via hun B2G e-invoicingplatform Mercurius, en in de toekomst ook met de Franse overheid en vele andere platforms over de hele wereld “, zegt Jean-Paul Serneels, commercieel directeur bij Speos. “Verder is beveiliging en gegevensbescherming een van de belangrijkste prioriteiten van Pagero, wat in lijn is met de strategie van speos waarbij een veilige verwerking van de gegevens van onze klanten van het allergrootste belang is.”