speos nu volwaardig lid van EESPA

Door een volwaardig lid van EESPA te worden, benadrukt speos zijn strategie in de richting van de elektronische documenten, om innovatie en ondernemerschap hieromtrent op Europees niveau te ontwikkelen.

EESPA (European E-Invoicing Service Providers Association) fungeert als een beroepsvereniging op Europees niveau voor e-Invoicing Service Providers, afkomstig uit organisaties die netwerk, business outsourcing, financiële, technologische en EDI diensten leveren.

De Europese instellingen en de lidstaten van de Europese Unie hebben vastgesteld dat e-invoicing wordt gezien als de prioriteit voor het publieke beleid op basis van de Digitale Agenda voor Europa, en als een belangrijke component voor meer efficiënte en milieuvriendelijke bedrijfsprocessen.
speos werd lid van EESPA om samen met andere leden een gemeenschappelijke visie te delen en de verdere ontwikkeling van de e-facturatie te ondersteunen.
Met haar e-invoicing oplossing wil speos een volledige multichannel aanpak van de transactionele documentprocessen van hun klanten ondersteunen en dit door interoperabiliteit, gemak en compliance aan te bieden.
Voor meer informatie http://www.eespa.eu/