easy2mail

De beproefde totaaloplossing voor uw documentbeheer

easy2mail is een flexibele, eenvoudige en kostenefficiënte totaaloplossing voor het beheer van uw uitgaande documentenstroom.
U beslist in welk formaat (papier, elektronisch of beide) en via welk kanaal uw klant zijn document ontvangt.

U levert ze aan in bulk, of via gelijk welke ondersteunde software. easy2mail doet de rest, van digitaal versturen tot het printen, onder omslag steken en afleveren aan bpost. 

Bovendien zorgt easy2mail ook voor de legale archivering van uw documenten.
En omdat uw behoeften razendsnel evolueren in het digitale tijdperk, breidt easy2mail elk kwartaal uit met nieuwe mogelijkheden. 

Een automatische fallback naar papier, bijvoorbeeld, als uw klant zijn document niet heeft ontvangen in zijn mailbox.

Of de mogelijkheid om uw data via OpenPeppol te versturen naar het platform van de overheid (Mercurius, eBox) of andere platformen (Doccle, Zoomit, Pom, Digiteal, …).

Met easy2mail kunt u uw belangrijke documenten verzenden per aangetekende elektronische en of brievenpost.

easy2mail oplossing

Bereken hoeveel u kunt besparen door gebruik te maken van onze easy2mail-oplossing

De voordelen van easy2mail

  • Eén gebruiksvriendelijk, volautomatisch platform voor al uw papieren en elektronische verzendingen
  • Bespaar op uw dagelijkse frankeerkosten
  • Krijg één digitaal overzicht van de kwaliteit van uw zendingen
  • Ontvang dagelijkse rapportage en feedback
  • Uw documenten geprint met respect voor het milieu (printtechnologie, ISO14001)
  • Geen investeringen, snelle implementering

easy2mail

Geïnteresseerd ? Neem contact op.

Facturen versturen

Op zoek naar een snelle en efficiënte manier om uw facturen te verwerken en versturen? Met easy2mail kunt u zowel individuele als grote batches facturen uploaden. Die worden volledig automatisch naar uw klanten gemaild of full colour en recto-verso gedrukt en verzonden via bpost. Inclusief fallback-oplossing, zodat u zeker bent dat uw factuur altijd bij uw klant terechtkomt.

Easy2mail hecht het grootste belang aan kwaliteit (ISO 9001-gecertificeerd), databeveiliging (ISO 27001) en milieuzorg (ISO 14001). 

Meer weten over wat easy2mail kan doen voor uw facturatie? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor uw business.

Loonadministratie

Als u werknemers in dienst hebt, is loonadministratie een belangrijk onderdeel van uw activiteiten. U wilt natuurlijk dat iedereen veilig en op tijd zijn loonfiche krijgt. En dat elke werknemer liefst ook kan kiezen op welke manier: via e-mail, op papier, via Doccle… En dan is er nog de archivering van al die documenten…

easy2mail maakt het u gemakkelijk en zorgt ervoor dat uw loonbrieven volledig automatisch verwerkt en verstuurd worden via e-mail of met bpost. Met respect voor de privacy van uw medewerkers (ISO 27001) en voor het milieu (ISO 14001).

Meer weten over wat easy2mail kan doen voor uw loonadministratie? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Communicatie naar klanten of personeel

Belangrijk nieuws voor uw klanten of medewerkers? Dan wilt u natuurlijk dat uw mail of brief zo snel mogelijk de deur uit is.

Easy2mail zorgt ervoor dat uw documenten digitaal verstuurd worden of geprint worden in een volledig geautomatiseerd proces met full colour technologie. Vervolgens worden ze in C5- of C4-enveloppen gestopt en geleverd door bpost.

Meer weten over wat easy2mail kan doen voor uw communicatie? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

officiële documenten

Wanneer u officiële documenten verstuurt, is het natuurlijk cruciaal dat die correct afgeleverd worden bij de begunstigde.
Met easy2mail kunt u uw belangrijke documenten verzenden per aangetekende post.

Wij garanderen zowel het verzenden en ontvangen als de inhoud van het bericht. Deze oplossing kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw huidige postprocessen, zowel op papier als in elektronisch formaat.

Meer weten over wat easy2mail kan doen voor uw belangrijke documenten? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Samen zoeken we naar de juiste oplossing.