Open, gecentraliseerd archiveringssysteem

De basis van onze elektronische documentoplossing is ons multichannelplatform. Dit platform verzorgt de document generatie, de presentatie en verzending van uw document naar het platform van uw keuze.

Een elektronisch getekend document afleveren is de basis van elektronische uitwisseling. Als het originele document elektronisch is, wordt het ondertekend door onze ondertekeningsmodule, wat betekent dat de afzender bekend en betrouwbaar is, en dat het document niet werd gewijzigd.

Uw document wordt opgeslagen in het speos-archiveringssysteem voor operationele en legale doeleinden en wordt gebruikt voor meerdere toepassingen(bvb voor uw callcenter). Dit archief is toegankelijk via een speos applicatie of via webservices.

Uw voordelen

  • Flexibel, stabiel multichannelplatform dat grote volumes kan verwerken
  • Platform groeit mee met de noden van de markt en is compatibel met de huidige e-providers
  • Beveiligd online archiveringssysteem, 24/7 beschikbaar
  • Volledig gelegaliseerd archiveringssysteem overeenkomstig de Europese wetgeving
  • Minder kosten voor documentbeheer

Multichanneldistributie

De gecreëerde documenten worden op het archiveringssysteem van speos geplaatst, waarna een melding gestuurd wordt naar uw klanten om ze te laten weten dat de documenten beschikbaar zijn. Dankzij de beveiligde link kunnen ze het document openen, bekijken, ondertekenen, betalen en/of het document terugsturen via het web of mobile. Dit proces omvat een volledige oplossing voor bounce management.

De documenten kunnen ook worden weergegeven in een online bankomgeving of via andere portalen die worden gebruikt door de klant, zoals Zoomit, Doccle, Bill to Box enz., of ze kunnen worden verzonden via e-mail als bijlage. De speos-oplossing kan ook worden geïntegreerd met alle standaard ERP-systemen.

Onboarding

Verbeter de ervaring van uw klanten door de juiste boodschap te sturen naar de juiste persoon, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Dankzij onze uitgebreide ervaring in alle sectoren en ons volledig geautomatiseerd platform kunnen wij u begeleiden :

• Usermanagement, om het juiste kanaal te bepalen
• Bouncestrategie, om de gemiddelde betalingstermijn van uw klanten tot een minimum te beperken
• Marketingstrategie, op basis van de beste praktijken

Online betalingsoplossingen

Zorg dat uw facturen gemakkelijker en sneller worden betaald aan de hand van verschillende opties zoals betaalknoppen, mobiele apps of webinterfaces.

Online contractbeheer

Geïntegreerde workflow om uw documenten (personeelscontracten, abonnementen enz.) rechtsgeldig te laten ondertekenen door uw klanten, bvb interimsector.

Interoperabiliteit

Roaming van documenten naar andere platformen, met geïntegreerde opt-in- /opt-outprocedures en status logging. speos biedt een enkele, eenvoudig te implementeren interface naar verschillende platformen, ERP-systemen en documentformaten. Voorbeelden van actieve platformen zijn Zoomit, Basware, Doccle, Bill to Box, Addocted, Tungsten network (OB10), E-prior…