Documentproductie

speos biedt u een hoogtechnologische infrastructuur om administratieve documenten als facturen, rekeninguittreksels, betalingsherinneringen, loonbrieven enz. te printen en onder omslag te steken. Ons machinepark bestaat zowel uit losblad- als uit continue printers, zwart-wit- en kleurenprinters. Met onze full color-hoogvolumeprinters kunt u starten van wit papier en uw boodschappen in kleur printen.

Onze omslagvulmachines maken gebruik van de zogenaamde closed-loop om alle stappen in het proces op te volgen en staan garant voor een totale kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces.

Uw voordelen

  • Maximaal geoptimaliseerde distributiekosten
  • Betrouwbaar
  • Grote productiecapaciteit en de nieuwste printtechnologie
  • Geen investeringskosten, enkel operationele kosten
  • Volledige kwaliteitscontrole
  • Gegarandeerde deadlines dankzij SLA-gedreven productie

Distributie

speos optimaliseert uw portkosten dankzij een ervaren team van specialisten op het vlak van postale regelgevingen. Wij zijn Mail ID – gecertifieerd door bpost.

Dankzij onze knowhow kunnen we de kosten beperken door het voordeligste omslagformaat te gebruiken door de juiste hoeveelheid per zending te bepalen en de levering te coördineren met verschillende postale diensten.

Voor uw internationale zendingen heeft speos een uitgebreid netwerk van relaties met buitenlandse postoperatoren en werken we nauw samen met bpost international. Bovendien voldoen wij ruimschoots aan de eisen die worden gesteld door deze operatoren.

speos biedt u een volledig geautomatiseerde retourbehandeling : we verzamelen uw onbestelbare zendingen, scannen ze, en voegen de reden van niet-bestelling toe aan een bestand dat wordt uitgewisseld met uw IT-systeem.

Volledige controle

speos voert systematische, kwantitatieve en kwalitatieve controles uit op al het inkomend en uitgaand materiaal. Bovendien beheren wij voor u het voorraadbeheer alsook de inkoop van papier en omslagen, zodat we een constant kwaliteitsniveau en besparingen kunnen garanderen.