23 August 2017 speos

Account Manager Easy2mail

speos is marktleider in België in het aanbieden van een totaaloplossing voor documentbeheer. Onze klanten zijn topklanten in de telecom-, financiële, industrie- en dienstensector. Wij beheren alle aspecten van hun uitgaande documentenstroom, vanaf de creatie van de documenten tot de distributie via alle beschikbare kanalen (papier en elektronisch). Onze oplossingen zijn geïntegreerd met de toonaangevende e-platformen.
Daarnaast heeft speos het product easy2mail gelanceerd, een standaard oplossing die het mogelijk maakt voor middelgrote bedrijven om gebruik te maken van de industriële processen die speos gebruikt. Easy2mail is een platform wat bedrijven toelaat op een heel gemakkelijke en snelle manier de fysieke en electronische documenten te outsourcen, en als dusdanig kosten te besparen. Easy2mail is een strategisch product voor speos, met een heel ambitieus groeiplan.
Om dit te bereiken is uiteraard de toewijding van ambitieuze en positieve personen onmisbaar. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:
Account Manager
De uitdaging:
De Account Manager is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille Easy2mail.
Taken :
Je doet actieve prospectie om het product Easy2mail te verkopen.
Je vertaalt jouw verkoopsobjectieven naar een concreet actieplan en voert dit uit.
Je bent verantwoordelijk voor de planning en follow-up van elk bezoek dat je aflegt. Je creativiteit maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk die de rentabiliteit verhogen.
Als professionele gesprekspartner ontwikkel en onderhoud je sterke relaties met je klanten en prospecten. Je identificeert duidelijk de DMU (Decision Making Unit) van je klanten en prospecten.
Je sluit contracten af met klanten.
Je bent ook verantwoordelijk voor het kwalitatief aanvullen van de database voor je klanten en prospecten.
Je neemt actief deel aan teammeetings teneinde een uniforme aanpak te garanderen.
Actieve deelname aan diverse evenementen met de klanten en prospecten en ontwikkeling van het imago van speos.
Je bent voortdurend op de hoogte van de evoluties en de ontwikkelingen van de markt en je werkt actief mee aan de verdere evoluties van Easy2mai.
Wij zoeken…
Een Account Manager met ervaring in B2B die over sterke overtuigings- en communicatieve vaardigheden beschikt om op hoog niveau te kunnen onderhandelen.
Je bent bij voorkeur tweetalig (NL/FR) met een goede kennis van het Engels.
Je hebt analytisch inzicht en voeling met IT.
Je bent een echt commercieel talent en je bent in staat om sterke resultaten neer te zetten en je doelstellingen te bereiken.
speos biedt….
Een uitdagende rol als Account Manager in een dynamisch bedrijf in een zeer bloeiende sector van digitalisatie.
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Een aangename werkomgeving waarin iedere medewerker de kans krijgt om zich te ontwikkelen.
Interesse?
Stuur ons je CV en motivatiebrief per e-mail naar hr@speos.be of per post naar speos Belgium N.V., Bollinckxstraat 24-32, 1070 Brussel

image_pdfimage_print